You are currently viewing 5 idéer til en sød fødselsdagshilsen til kæresten

5 idéer til en sød fødselsdagshilsen til kæresten

Går du også i småpanik, når du skal finde den perfekte fødselsdagshilsen til din dejlige kæreste? Så er du langt fra alene. Derfor har vi lavet denne guide med 5 gode idéer til, hvordan du bedst siger tillykke. Så læs med for at vinde prisen som årets kæreste!

Fødselsdagen er et oplagt tidspunkt at vise dine kære, hvor meget de betyder for dig. Og en sød fødselsdagshilsen til kæresten kan gøre dig særligt populær! På samme måde kan den forkerte fødselsdagshilsen til kæresten gøre dig upopulær.

Du skal derfor vælge din taktik med omhu. Og derfor har vi lavet denne guide til at hjælpe dig!

1. Sig det med flotte, farverige blomster

Du går aldrig galt i byen med blomster. Og hvis du kombinerer dem med et fint, lille kort, er de en perfekt sød fødselsdagshilsen! Vælg blomster i din kærestes yndlingsfarver. Eller vælg en fødselsdagsbuket, der er lavet specielt til den særlige lejlighed.

2. Skriv et længere, personligt kort

Du kan sige det blomster, eller du kan bare sige det med ord. Og derfor er et personligt fødselsdagskort også altid en god mulighed. Det behøver ikke være skrevet perfekt, så længe det kommer fra hjertet. Så sæt dig ned, tænk på din partner, og skriv ned, hvad han eller hun betyder for dig.

3. Slip din kreativitet fri, og lav et digt

Er et almindeligt brev for kedeligt for dig og din partner? Så slå dig løs, og skriv et digt. Du kan starte med det klassiske: “Roser er røde, violer er blå…” Eller du kan eksperimentere med noget helt nyt. Din kæreste vil helt sikkert blive glad uanset hvad, fordi digtet viser, at du har brugt tid på hilsenen.

4. Mal et maleri, eller tegn et billede

Hvis du er bedre med farver og former end med ord, kan du også male et billede. Det kan forestille din elskede selv, eller det kan forestille noget helt andet. Du kan f.eks. male efter et fotografi fra jeres hyggeligste kærestetur. Eller du kan tegne en tegning af jeres yndlingssted. Det er helt op til dig!

5. Pift hilsenen op med søde lækkerier

Chokolade er ofte blevet kaldt et elskovsmiddel. Overvej derfor at pifte din fødselsdagshilsen til kæresten op med en æske chokolade. Eller overrask med en god flaske vin.

Uanset hvilken slags lækkerier du giver ved siden af kortet, vil det gøre din kæreste glad. Og hvis du er heldig, kan du måske også selv få lov til at smage!

Nu har du 5 gode bud på dit næste fødselsdagshilsen. Og så skal nok vinde prisen som årets partner!